Innholdsmarkedsføring fra CCT

Inge Ådland slipper fomling etter billett og penger når han parkerer i ByGarasjen og KlosterGarasjen. – Det finnes ganske enkelt ingen god grunn til å ikke ta Sesam Sesam i bruk om man parkerer i Bergen, sier han.

– Som teknolog er jeg veldig glad i smarte løsninger, og hev meg på da Sesam Sesam kom. Dette er kort fortalt mye raskere og bedre enn papirløsningen. Det finnes ganske enkelt ingen god grunn til å ikke ta Sesam Sesam i bruk om man parkerer i Bergen. Jeg har siden jeg lastet ned appen og enkelt registrerte meg ikke måtte gjøre noe annet med den, og det gjør parkering i ByGarasjen og KlosterGarasjen veldig lett, fastslår Inge Ådland, som i sitt virke som avdelingsdirektør i Webstep er flittig bruker av parkeringshus når han skal på kundebesøk.

Her kan du gjøre som Inge og laste ned Sesam Sesam-appen 

Kun positive tilbakemeldinger

– Alt jeg må gjøre er å skrive ut kvittering når det passer meg, appen løser resten. Herlig, sier Inge.

– Alt jeg må gjøre er å skrive ut kvittering når det passer meg, appen løser resten. Herlig, sier Inge.

Med Sesam Sesam-appen på mobilen slipper bilister å holde kontrollen på billetter, bekymre seg for om man har bankkort eller kontanter tilgjengelig, eller irritere seg over kø på grunn av en tidkrevende betalingsprosess.

– Nummerskiltgjenkjenning sørger for automatisk bomåpning når bilens registreringsnummer er lagt inn i systemet. Betaling skjer så i etterkant av parkeringen. Enkelt, men genialt, og vi har kun fått positive tilbakemeldinger på løsningen, forteller Bjørg Hatlem, daglig leder for Bergen Parkering AS, og sier at de nå sikter mot å ha 12000 registrerte Sesam Sesam-brukere innen sommeren 2016.

– Tidligere har jeg måtte bruke mye tid på å samle utallige kvitteringer og lime dem på et ark som jeg så sendte til regnskapsavdelingen. Nå kjører jeg rett inn og rett ut - raskere enn da jeg trakk papirbillett - og betalingen skjer automatisk. Jeg kan til og med registrere begge bilene jeg bruker siden man ikke må ha noen duppeditt inni bilen for at dette skal fungere. Alt jeg må gjøre er å skrive ut kvitteringer når det passer meg, appen løser resten. Herlig, sier Inge.

Les mer om Sesam Sesam 

Fremtidsrettet Bergen Parkering imponerer

Inge er imponert over at Bergen Parkering AS har valgt å bruke mye ressurser på å utvikle Sesam Sesam-løsningen for ByGarasjen og KlosterGarasjen.

– Det er veldig viktig at bedrifter alltid tenker på hvordan de kan forbedre kundeopplevelsen. Bergen Parkering er også i en spesiell situasjon - det er jo ikke som om folk kan velge å ikke parkere hvis de skal kjøre til sentrum - og da er det spesielt positivt at de er fremtidsrettet og tenker nyvinning i stedet for å hvile på noe som tross alt fungerte greit. Det at de ikke tjener noe ekstra på dette er et tydelig tegn på hvor kundeorientert Bergen Parkering er, påpeker han.

Les mer om Bergen Parkering

Trond Juvik, adm.dir. i B&T Signaal, og Bjørg Hatlem, daglig leder i Bergen Parkering AS, ønsker velkommen til Bergens beste parkeringssystem. Sesam Sesam - lukk deg opp!

Trond Juvik, adm.dir. i B&T Signaal, og Bjørg Hatlem, daglig leder i Bergen Parkering AS, ønsker velkommen til Bergens beste parkeringssystem. Sesam Sesam - lukk deg opp!

Mailrapport kommer

Trond Juvik, administrerende direktør i bergensselskapet B&T Signaal AS, som har utviklet Sesam Sesam, sier at de jobber kontinuerlig med å forbedre løsningen. 

– Mailrapport med ukentlig eller månedlig oversikt over parkeringer er noe som er etterspurt av brukerne, og det vil komme. I tillegg ønsker jeg å minne Sesam Sesam-brukere på at det er viktig at de holder skiltet godt synlig for kameraet, ved å ha normal avstand til bilen foran og et rent og pent nummerskilt, sier Juvik.

– Jeg har bare opplevd at bommen ikke gikk opp automatisk én gang, og har lært at det handler om å være litt tålmodig og vise frem nummerskiltet sitt, så lukker Sesam Sesam opp, og man slipper å kontakte vakten, smiler Inge Ådland, og legger til:

– Det største problemet fremover blir nok bilister som når de parkerer i andre parkeringshus blir sittende foran bommen og lure på hvorfor den ikke spretter opp automatisk!

Last ned Sesam Sesam her