Innholdsmarkedsføring fra CCT

Maren Teige er meget fornøyd med sitt nye bad fra Unik. Hun syntes det ikke var noe stress i det hele tatt å renovere et stort bad, og var glad for at hun kun måtte forholde seg til èn prosjektleder. (Foto: Arvid Steen)

Vi nordmenn elsker å pusse opp. Men om man ikke er fagmann selv, så merker man fort at det kan bli slitsomt og tidskrevende å sette ut anbud, finne de rette fagfolkene, og ikke minst: følge opp flere yrkesdisipliner underveis i byggeprosessen. Oppussingen kan fort bli et veldig frustrerende puslespill.

Men det trenger ikke være slik. Du kan tenke på samme måte som småbarnsmoren Maren Teige fra Fyllingsdalen i Bergen.

Les mer på Unik.no

Heldigvis kunne baderomsspesialisten Unik gjøre hverdagen bedre for henne. Og ikke minst: Bygge et flott bad fra grunnen av.

Fornøyd med alt

Forny kjøkkenet med månedens Unik-tilbud

Forny kjøkkenet med månedens Unik-tilbud

– Ahhh, sier Maren, og ser seg fornøyd rundt i det fliselagte og stilfulle badet i Fyllingsdalen i Bergen, før hun legger til:

– Jeg merker at jeg puster ut ennå, selv om badet er ferdig, og alt gikk utrolig fint. Levert på tid og avtalt pris. Herlig, smiler hun.

Hun forteller at de brukte Unik etter gode referanser fra venner og bekjente.

– Vi kom i kontakt med en prosjektleder til Unik i deres butikk i Fyllingsdalen i Bergen. Han kom på befaring, ga oss gode tips og kom raskt tilbake med et prisoverslag på totalrenovering av badet, med de flisene og armaturene vi ville ha, sier Maren.

Kontakt Unik her for en uforpliktende baderomsprat

Slapp alt styret

Maren forteller videre at det spesielt var én del av byggeprosessen hun ble overrasket over.

– Arbeidet kom hurtig i gang etter at vi var i Unik-butikken, men jeg var mest overrasket over at vi kun måtte forholde oss til én prosjektleder. Unik er en totalleverandør av baderomstjenester, så vi slapp alt styret med å avtale med hver yrkesgruppe som skulle ordne badet vårt. Det var utrolig deilig, for det sparte oss for mye tid og bekymringer, sier Maren Teige.

Ring Unik for en uforpliktende samtale: 55 91 61 50

Ble hørt av fagfolkene

Maren forteller videre at hun hadde mange innspill og løsninger til badet underveis, som ble hørt.

– Jeg er ingen fagmann på baderom, men jeg hadde mine ønsker underveis i byggeprosessen. Uniks representant var en god sparringpartner. Han kom med gode råd, samtidig som han lyttet til mine behov, og deretter kjapt justerte badet i henhold til faglige krav. Akkurat den biten av byggeprosessen satte jeg stor pris på. Å bli hørt av fagfolk og bli tatt med på råd synes jeg er veldig viktig når man totalrenoverer et bad, sier hun.

Lever av gode tilbakemeldinger

Daglig leder i Unik, Kjell Stunner blir glad når han hører de rosende ordene fra Maren som var kunde hos ham.

– Unik har et sterkt merkenavn i markedet innen baderomstjenester. Vår styrke er at vi har veldig dyktige fagfolk samlet på ett sted. Vi er en totalleverandør av baderom, og du som kunde skal slippe å forholde deg til mer enn en prosjektleder. Vi pleier å si: Ett team - en prosjektleder - ett bad. Enkelt og greit. Våre dyktige fagfolk får mye skryt for jobben de gjør, og det er alltid hyggelig å høre fra kundene våre når de er fornøyd, smiler Kjell.

Unik er en totalleverandør av bad i Bergen og omegn. Unik har alle håndverkere samlet under ett tak, så slipper du å ringe rundt å lete etter fagfolk. (Foto: Unik)

Unik er en totalleverandør av bad i Bergen og omegn. Unik har alle håndverkere samlet under ett tak, så slipper du å ringe rundt å lete etter fagfolk. (Foto: Unik)

Sparer penger og tid

Unik-sjefen mener at det er en myte at man sparer tid og penger på å bruke ulike fagfolk når man skal renovere et bad.

– I de fleste tilfeller vil du spare tid og penger ved å velge Unik, som har alt du trenger av baderomstjenester og utstyr. Vi leverer i henhold til de siste våtromsreglene, og overleverer en dokumentasjonspakke med garantibevis når jobben er ferdig. Den biten er veldig viktig for familier som tenker trygghet, og er opptatt av et bad som er profesjonelt og fagmessig riktig utført, sier han.

Ta kontakt med Unik om du vil at de skal lage et flott baderom til deg