Innholdsmarkedsføring fra CCT

– Her er det aldri en kjedelig dag, smiler Jane Petterson, eier og daglig leder i bergensbedriften Mammashop, som i oktober feirer sitt 20-årsjubileum.

– Jeg gleder meg hver dag til å treffe mine herlige kunder, alt fra hormonbomber som går fra latter til grining til mer latter, til blivende fedre som nervøst ser etter en passende gave til den gravide. Ikke minst er det flott å treffe alle de skjønne nyfødte babyene. Nå har jeg drevet butikken så lenge at noen av de jeg første gang møtte noen timer gamle på klinikken nå selv har blitt mødre. To generasjoner med mødre har fått hjelp hos Mammashop, og det er jeg stolt av. Målet er at alle skal gå ut av butikken og føle at «der var det fin stemning, bra produkter og god hjelp å få», sier Jane, som oppfordrer alle til å benytte seg av både Mammashop og andre spesialbutikker i Bergen.

– Hvis slike tilbud skal bevares, må folk bli enda flinkere til å bruke dem, fastslår hun.

Les mer om Mammashop 

Mamma-, amme- og babyklær for enhver smak

Mammashop, som de siste 17 årene har holdt til under Smørsbroen i Bergen Sentrum, er en av svært få gjenværende spesialbutikker på mamma- og ammeklær i Norge.

– Vi har klær for enhver smak, fra topp til tå, for små som store, fra start til slutt, og enda litt. Et rikt utvalg av bukser, topper, amme-tøy og amme-bher. Sistnevnte hjelper vi med å tilpasse, noe som er veldig viktig. Ellers har vi alle slags smådetaljer som gjør hverdagen så mye mer komfortabel og enkel for både gravide og de som nylig har født. Selvsagt har vi også alt babyen behøver, fra bodyer og leker til smokker og søte små babysokker. Nytt av året er at vi også har fått inn prematurklær, noe mange har etterspurt. Stadig flere barn blir født for tidlig, og nå har vi babyklær helt ned i størrelse 32, forteller Jane.

Les mer om produktene du finner hos Mammashop,
eller handle i nettbutikken 

Garantert god handleopplevelse

Dette rike klesutvalget, samt kvalitetstilbehør som bæreseler, støttebelter, ammepute, stelleprodukter, BeSafe-bilbelte for gravide og mange andre nyttige ting gjør at alle bør ta turen innom Mammashop både før og etter barnet kommer.

– Vi ønsker å være med på å gjøre både ventetiden og ammetiden til en god og minnerik opplevelse. Hos oss finner du et bredt utvalg merkevarer til gode priser, samt personlig service og hjelp til tilpasning i en koselig, behagelig og lett tilgjengelig butikk med parkeringshus like over veien, stor dør for barnevogner, og toalett og stellerom klart til bruk om det blir nødvendig. Jeg har merket med at det er mest mødrene som handler, så til far, som selvsagt også er hjertelig velkommen, har vi egen pappasofa med aviser, mens barna som blir med inn i butikken får leker å kose seg med. Alt som trengs for en god handleopplevelse, inviterer Jane, og påpeker at de også er den perfekte gavebutikk for babyshower, dåp, navnedag, bursdag eller til mødre, fedre og babyer som bare fortjener en flott oppmerksomhet. Bleiekaker lages på bestilling.

Følg Mammashop på Facebook 

Babyshower i butikk

Har du lyst å arrangere babyshower for deg selv eller en venninne, men orker ikke å tanken på rydding og vasking av hus og servering?

– Da kan du få ha det i butikken vår, der vi ordner til alt fra invitasjoner til lett servering og gaver til babyen og den blivende mamma. Vi spikrer sammen festen akkurat som du ønsker. Du velger selv hvor mange personer du vil invitere. Vi har pakkeløsninger fra seks til tolv personer, men ved behov for flere kan vi ordne det også. Da får du alt du trenger for en fin feiring. Jeg har vært med på å arrangere mange suksessfulle babyshowere

Les anmeldelser av Mammashop fra fornøyde mødre og andre kunder