Innholdsmarkedsføring fra CCT

På Bohus får du god hjelp til å velge riktig seng for deg - ta turen til Bohus og finn sammensetningen som passer deg. Om du reserverer i dag kan du få en Wonderland VIP Kontinental svært rimelig.

Varehussjef Jon Myklatun

Varehussjef Jon Myklatun

– Dette er et utrolig godt tilbud som gir deg veldig mye seng for pengene. Wonderland VIP Kontinental er laget for å gi deg det beste grunnlaget for god søvn og hvile, og tilfredsstiller mange behov. Det finnes nemlig en rekke valgmuligheter for individuell tilpasning, noe som garanterer at du finner en løsning som gir deg den høye komforten du vil ha på soverommet. Det er utvilsomt en god investering - hvem kan si nei til å våkne uthvilt og frisk i kroppen på morgenen, spør varehussjef på Bohus, Jon Myklatun, og avslører at du før nyttår også får 40 prosent rabatt på kjøp av overmadrasser fra Wonderland på Bohus.

Klikk her for å reservere en Wonderland VIP Kontinental på Bohus

Markedssjef i Wonderland Kurt-Arild Dahle

Markedssjef i Wonderland Kurt-Arild Dahle

– Wonderland VIP Kontinental har trippelfjæring og personlig tilpasset fasthet, så det er lagt til rette for maksimal trykkfordeling og komfort. Både ramme og hovedmadrass er kledd med eksklusivt og slitesterkt møbelstoff som kan tas av og vaskes på 60 grader. Du kan velge mellom fire fastheter på sengen; myk, medium, fast eller ekstra fast, og overmadrassen leveres med sommer- og vinterside, forteller markedssjef i Wonderland, Kurt-Arild Dahle.

Se nærmere på VIP Kontinental-sengen

Det er viktig å bruke mye tid på å teste ut sengen for å finne den riktige for deg.

Det er viktig å bruke mye tid på å teste ut sengen for å finne den riktige for deg.

Bruk tid og fagkunnskap

Når du har reservert en Wonderland VIP Kontinental, er det neste skrittet å ta turen til Bohus for å finne den beste løsningen for deg. Jon Myklatun ber deg da sette av god tid til å prøve ut sengen.

– Det er mange som er litt redde for å teste ut sengen skikkelig i butikken, men man får aldri riktig inntrykk av hvordan en seng er ved å sitte på den i ett minutt. Hos oss er det ingenting å være redd for, så ta av deg sko og jakke og prøv ut forskjellige liggestillinger på de ulike fasthetene på sengen for å kjenne etter om det er behagelig og lett å snu seg. Feil seng kan lett gi dårlig søvn eller vond rygg, så det er viktig å benytte seg av fagkunnskapen våre medarbeidere byr på. Vi vil komme med gode råd til valg av riktig seng, lover varehussjefen.

Hva bruker du sengen til?

Hva slags type seng du bør velge bestemmes av en rekke faktorer, som hvorvidt du oftest sover på rygg, mage eller side.

– De aller fleste av oss foretrekker å sovne på siden. Dette er den stillingen de fleste av oss søker for å ha god søvn og restitusjon. Det moderne menneske tar god søvn for gitt, men slik er det ikke. Én av tre nordmenn søker årlig hjelp for plager i rygg, nakke eller skuldre. Søvn er restitusjon av kroppen. Får vi ikke en god natt søvn, vil ikke kroppen restitueres optimalt, sier Wonderlands Kurt-Arild Dahle.

– Selv om søvnkvalitet naturlig nok er det viktigste, kan vi med valg av tilbehør og innstillinger hjelpe deg med å finne sengen som best dekker alle dine behov. Folk bruker nemlig ikke sengen bare som et sovemøbel, men også til å se TV, lese og så videre. Bottom line er at man må sette av nok tid i butikken. Vårt mål er at du skal få det du ønsker og trenger, og det er definitivt verdt å bruke noen ekstra minutter hos oss for å sikre seg gode opplevelser i sengen de kommende årene, legger Bohus-Jon til.

Sengen er ikke lenger kun et sovemøbel, så det er viktig å tenke gjennom hvordan den skal brukes før du kjøper.

Sengen er ikke lenger kun et sovemøbel, så det er viktig å tenke gjennom hvordan den skal brukes før du kjøper.

Bytt overmadrass hvert fjerde år

Det finnes også ting du selv kan gjøre for å sørge for at sengen er et godt sted å være så lenge som mulig. Ikke minst er renhold en viktig faktor.

– Folk flest slurver nok litt der. Vi svetter omtrent en halv liter hver natt, og denne fukten trenger luft for å komme seg ut, så la dyner og puter ligge uoppredd. I tillegg bør man la være å holde vinduene åpne døgnet rundt. Dette skaper kondens i rommet og den setter seg da i sengen, noe som ikke er bra, forklarer varehussjefen på Bohus, og fortsetter:

– Trekket til overmadrassen bør uansett rengjøres ofte og den skal byttes ut minst hvert fjerde år. Madrassen ligger tett på menneskekroppen, som avgir fuktighet, salt og mye annet. Da sier det seg selv at det blir litt skittent, og da tar det ikke lang tid før man ikke er alene i sengen – midd trives meget godt ved slike forhold. Det finnes mye man kan gjøre for å sikre en god natts søvn i behagelige omgivelser, og det er bare å spørre oss på Bohus om tips og råd, inviterer Myklatun.

Nå får du 40 prosent rabatt på overmadrass - les mer her.