Innholdsmarkedsføring fra CCT

REMA 1000, her på Laksevåg, knuste konkurrentene i VGs Matbørs. – Vi skal være billigst, uansett, sier kjøpmann Møyfrid Tysdal.

- Lavest pris, god tilgjengelighet, hyggelig og dyktig personell og et bredt utvalg er det som gjør REMA til Norges beste dagligvarekjede, mener Møyfrid, som i 2009 ble kåret til Årets kjøpmann i REMA 1000.

Det folket vil ha

Hun drar spesielt frem det bugnende ferskvareutvalget.

- Her har vi utvidet, og samtidig gjort profilen freshere. Nordmenn vil ha ferskvare, og det får de hos oss, sier Møyfrid, og viser stolt frem kjøttdisken, hvor man finner indrefilet, entrecôte og mye mer som får tennene til å løpe i vann.

Se oppskrifter til entrecôte og mye mer, eller last ned mobilapp.

- Utvalg til ferskt festmåltid

Mange assosierer ferskvare med en betjent ferskvaredisk, men Møyfrid garanterer at kvaliteten på fisk og kjøtt er like god hos REMA 1000.

- Reisetiden på våre ferskvareprodukter er svært lav, og siden maten er vakuumpakket holder den seg bedre. Det tar under et døgn fra slakteri til produktet ligger klar til kunden i butikken. Samtidig har vi et utvalg som kan konkurrere mot alle. På REMA finner du alt som skal til for å lage et ferskt festmåltid, forklarer Møyfrid.

Finn åpningstidene til din nærmeste REMA-butikk.

Ny profil og sterkere satsing på ferskvare gjør REMA enda mer tiltrekkende. – Nordmenn vil ha ferskvare, og det får de hos oss, sier Møyfrid.

Ny profil og sterkere satsing på ferskvare gjør REMA enda mer tiltrekkende. – Nordmenn vil ha ferskvare, og det får de hos oss, sier Møyfrid.

Positive kunder

REMA-kunde Gerd Karin Tvedt er spesielt fornøyd med utvalget av frukt og grønnsaker.

REMA-kunde Gerd Karin Tvedt er spesielt fornøyd med utvalget av frukt og grønnsaker.

Kjøpmannen poengterer at fersksatsingen også gjelder brødvarer, frukt og grønnsaker, og får støtte av Gerd Karin Tvedt, som i lang tid har vært kunde hos REMA 1000 Laksevåg.

- De har et kjempebra utvalg av ferske produkter, og jeg finner alltid det jeg behøver her. Samtidig er det en veldig fin, oversiktlig butikk med meget hyggelige og hjelpsomme ansatte. Og så er det jo selvsagt positivt med de lave prisene, påpeker Gerd Karin.

- REMA 1000 skal være billigst, og gjennom kostnadseffektiv distribusjon kan vi gi kundene våre de laveste prisene, legger Møyfrid til.

Knockout på konkurrent

Undersøkelser viser at kjøpmannen har rett. VGs matbørs for februar viser at REMA 1000 slår knockout på sin argeste lavpriskonkurrent, Kiwi, over hele Norge.

- Det er veldig hyggelig for både oss og våre kunder, og det er jo slik det skal være, mener Møyfrid.

Les mer om REMAs matbørsseier.

Frykter ikke ny nabo

Hun er ikke bekymret selv om REMA 1000 Laksevåg nå har fått nye, grønne naboer. I september kjøpte nemlig Norgesgruppen samtlige Safari-butikker i Bergen, og disse gjøres nå om til Meny-, Spar- og Kiwi-butikker.

- Det at Kiwi har kommet inn i underetasjen her er ikke noe vi bekymrer oss for. Så lenge vi er best, har vi ingenting å frykte, og jeg er sikker på at lokalbefolkningen på Laksevåg fortsatt kommer til å velge oss. Hvorfor ikke, når vi er best på både pris, ferskvare og utvalg, spør Møyfrid.

Les mer på rema.no.