Innholdsmarkedsføring fra CCT

Med lunsj og frukt levert på døren fra Ole A. Ribsskog og Linda Aasen i lunsj.no, sparer bedriften tid på innkjøp og organisering. Foto: Janne G. Sørgulen

Duoen har sikret seg lokaler på Apeltun i Fana, og inne på lageret står en bil med knall oransje lunsj.no-logo. Den ferske bedriften spesialiserer seg på levering av lunsj til bedrifter, men selv er de ikke ferske i faget.

– Med praksis fra en lignende bedrift som jeg startet, og som Linda Aasen også jobbet i, har vi solid erfaring som kommer godt med i driften av lunsj.no. Det er spennende å stå på egne ben igjen, smiler Ole A. Ribsskog.

Lite eller stort firma? Lunsj.no skreddersyr en meny som passer for din bedrift. Foto: Janne G. Sørgulen

Lite eller stort firma? Lunsj.no skreddersyr en meny som passer for din bedrift. Foto: Janne G. Sørgulen

Den personlige kontakten med kunden er viktig, det er også den hyggeligste delen av jobben vår.

Linda Aasen

Leverer på døren

Da den forrige bedriften ble kjøpt opp av et større selskap, følte Ole og Linda at de mistet noe. Redusert kundekontakt og mer rapportering førte til at de to fikk jobbe mindre med det de likte best.

– For oss er den personlige kontakten med kunden viktig, det er også den hyggeligste delen av jobben vår. Derfor har vi lagt opp til et samarbeid hvor vi skreddersyr lunsjmenyen etter kundens behov og ønsker. Her forsvinner ikke bestillingen deres i mengden, sier Linda.

Dekningsområdet for lunsj.no vil være Stor-Bergen og alle leveranser blir gjort innen klokken 11.00 hver dag. Selskapet tilbyr også fruktkurver.

Les mer om tilbudet til lunsj.no i Bergen.

Tilpasses de ansattes appetitt

Med lunsj og frukt levert på døren, sparer bedriften mye tid på innkjøp og organisering av lunsjen. Ferskt brød, godt pålegg, grønnsaker, melk og juice er noe av det de kan levere til Bergens næringsliv.

– Ikke minst tilpasses menyen til arbeidsplassen – er det et selskap med tømrere får de gjerne mer mat enn de som jobber ved et kontor, forteller Linda.

Da Ole startet det første selskapet i 2003 var det få lignende bedrifter på markedet. I dag er bildet annerledes.
 
 – Selv om det har kommet flere bedrifter som tilbyr på-døren-leveranser av mat de siste årene, er aktiviteten fremdeles veldig liten i Bergen sammenlignet med andre storbyer. Her tror vi det ligger et stort potensiale, sier Linda.

Gründerne i Fana leverer varene på døren før klokken 11.00. Foto: Janne G. Sørgulen

Gründerne i Fana leverer varene på døren før klokken 11.00. Foto: Janne G. Sørgulen

Sommerfugler i magen

Lunsj.no inkluderer også selskapet med samme navn i Oslo, som er medeier i bergensbedriften. Linda og Ole står likevel på egne ben når det gjelder utformingen av driften.

– Det er både nervepirrende og utrolig spennende å starte på et prosjekt som dette. Samtidig har vi lang erfaring med tilsvarende arbeid, så vi har nok av tanker om hvordan selskapet skal drives, smiler Linda.

Ønsker du å prøve ut lunsjordningen? Bruk kontaktskjema til høyre, ring 23 62 62 10 eller besøk lunsj.no