Innholdsmarkedsføring fra CCT

Kokk-i-butikk-konseptet innebærer at kokker fra Gastronomisk Institutt seks dager i uken er på besøk i en REMA 1000-butikk for å vise hvordan man enkelt kan tilberede en god middag.

Finn ut når din nærmeste REMA 1000-butikk får besøk

– «Hva skal vi ha til middag» er det oftest stilte spørsmålet i norske hjem. REMA 1000 ønsker å hjelpe med å finne svaret. Vi skal alltid ha gode, ferske kvalitetsråvarer tilgjengelig i butikken, men vi ønsker å gjøre mer enn det. Derfor har vi nå mesterkokker på besøk i alle REMA 1000-butikkene i hele Rogaland, sier Asle Frantzen, markedssjef i REMA 1000 Region Sør Vest.

Les mer om Kokk-i-butikk-konseptet

Asle Frantzen, REMA-direktør Ole Robert Reitan og kjøpmann på REMA 1000 Sola Harald Eckhoff er fornøyde med responsen på Kokk-i-butikk. (Foto: Tore Friestad)

Asle Frantzen, REMA-direktør Ole Robert Reitan og kjøpmann på REMA 1000 Sola Harald Eckhoff er fornøyde med responsen på Kokk-i-butikk. (Foto: Tore Friestad)

Med vår økte satsing på ferskvare og kvalitet er vi et fullverdig alternativ også til helgehandelen. Vi har et like godt utvalg som supermarked, og er i tillegg billigst.

Tore Nilsen, kjøpmann REMA 1000 Skaarlia

Nytt, spennende og enkelt

Mange forsynte seg av bacalaoen til Gastronomisk Institutt-kokk Eirik Østebø Thomsen. – Dette er noe alle kan lage, sier han. (Foto: Tore Friestad)

Mange forsynte seg av bacalaoen til Gastronomisk Institutt-kokk Eirik Østebø Thomsen. – Dette er noe alle kan lage, sier han. (Foto: Tore Friestad)

– Vårt mål er å vise at det ikke trenger være tidkrevende og vanskelig å lage noe nytt og spennende, sier Gastronomisk Institutt-kokk Eirik Østebø Thomsen mens han legger frem flere smaksprøver som kundene på REMA 1000 Sola gladelig forsyner seg av.

– Bacalao er for eksempel en rett jeg mistenker veldig mange anser som komplisert og tidkrevende, men jeg har her laget 200 smaksprøver, noe som tilsvarer middag til en ganske stor familie, på under en halvtime. Og det er noe alle enkelt kan gjøre, fastslår kokken.

Les mer om Gastronomisk Institutt

Lett å trylle på kjøkkenet

– Vi er her for å hjelpe kundene, og det er glimrende å kunne gi dem en smaksopplevelse og inspirasjon til å prøve noe nytt. De fleste nordmenn har kanskje 10-15 middagsretter i ermet, og da kan det fort bli kjedelig å sette seg ved middagsbordet. Vi vil gjøre det lettere å trylle på kjøkkenet, sier Tore Nilsen, kjøpmann på REMA 1000 Skaarlia.

Finn din nærmeste REMA-butikk her

Han forteller at han stadig oftere ser kunder som plukker med seg oppskriftshefter eller handler ved hjelp av Middagsplanleggeren REMA 1000 har utviklet. Nå gleder han seg til neste gang Gastronomisk Institutt kommer til butikken hans.

– Forrige gang vi hadde besøk fikk vi kjempepositive tilbakemeldinger fra kunder. I denne travle hverdagen setter mange pris på å få lære om god mat som ikke tar lang tid å lage, og når man får alle de gode råvarene man trenger her på REMA 1000, er det plutselig veldig enkelt å være flink kokk, smiler han.

Prøv Middagsplanleggeren fra REMA 1000 eller last ned i App Store.

Stangekylling er et av kvalitetsproduktene man nå får på REMA 1000. Kjøpmann Tore Nilsen forteller at kunder blir positivt overrasket over å finne Norges beste kyllingprodukter i butikken hans. (Foto: Tore Friestad)

Stangekylling er et av kvalitetsproduktene man nå får på REMA 1000. Kjøpmann Tore Nilsen forteller at kunder blir positivt overrasket over å finne Norges beste kyllingprodukter i butikken hans. (Foto: Tore Friestad)

Fornøyde kunder

Jan Ulriksen var en av mange som nøt smaksprøvene fra Gastronomisk Institutt.

Jan Ulriksen var en av mange som nøt smaksprøvene fra Gastronomisk Institutt.

REMA 1000-kunde Jan Ulriksen lager mye middag og er glad for å få inspirasjon til nye retter.

– Det at REMA 1000 viser hvordan man kan lage god mat enkelt tror jeg er noe veldig mange setter pris på. Det de serverte her var i hvert fall veldig godt, smiler Jan, som får støtte av Gøril Nesse.

– Jeg har hørt om disse kokkebesøkene fra andre, og det var veldig gøy å oppleve. Det er alltid fint å få gode råd til middagslagingen, og bacalaoen var nydelig, sier Gøril og plukker med seg oppskriften fra standen til kokkene.

Finn oppskrift på bacalao og mange annet spennende middagsretter

Førsteklasses utvalg til lavest pris

Kjøpmann Tore Nilsen merker at omsetningen øker etter hvert som flere og flere oppdager at man nå får ferskvarer av høyeste kvalitet på REMA 1000.

– Tidligere var det kanskje slik at folk handlet på REMA 1000 i ukedagene og på supermarkedet i helgen. Slik er det ikke lenger. Nå finner du blant annet ferske blåskjell, lammecarré og torskeloin hos oss. Med vår økte satsing på ferskvare og kvalitet er vi et fullverdig alternativ også til helgehandelen. Vi har et like godt utvalg, og er i tillegg billigst, fastslår kjøpmannen.

Les mer på www.rema.no

Kjølediskene til REMA 1000 bugner nå over av førsteklasses råvarer. (Foto: Tore Friestad)

Kjølediskene til REMA 1000 bugner nå over av førsteklasses råvarer. (Foto: Tore Friestad)