Innholdsmarkedsføring fra CCT

Dr. Holms Hotel på Geilo bygger ut og moderniseres. Nå trenger hotellet en ny hotelldirektør til å lede en av Norges mest spennende hotellsatsinger i fjellheimen.

– Etter at blant annet  Frydenbø kjøpte opp Dr. Holms Hotel i fjor, har vi lagt store planer for en revitaliseringskur for hotellet. Det innebærer også en ny hotelldirektør som skal puste nytt liv i dette tradisjonsrike hotellet som «alle» i Norge har hørt om, sier Knut Herman Gjøvaag, styreleder  i Dr. Holms Hotel.

Fristet? Søk på stillingen som ny hotelldirektør

Søker hotelldirektør utenom det vanlige

Som et ledd i oppgraderingen av det ærverdige hotellet fra 1909, er man nå på jakt etter en hotelldirektør «utenom det vanlige». Gjøvaag forteller at en hotelldirektør-jobb på Dr. Holms Hotel ikke kan sammenlignes med en tradisjonell direktør på et by-hotell, hvor man som regel har en stor ledergruppe innen de forskjellige hotelldisiplinene å støtte seg på.

– Jeg ønsker ikke å skremme potensielle søkere bort, men det å være hotelldirektør på Dr. Holms Hotel betyr at du er en dyktig fagperson innen markedsføring og salg, drift og food and beverage, i tillegg må vedkommende være en entusiastisk og sterk leder, sier hotelleieren.

 Han eller hun som ansettes får ansvaret for 80 dedikerte ansatte.

– Vi trenger en helt spesiell person som kan lede våre dyktige ansatte, være en god vert for gjestene og videreutvikle og bygge hotellets renommé til nye høyder, sier Gjøvaag.

 Han legger til:

 – Vi ønsker å profilere vår nye hotelldirektør som en fjellheimens ambassadør for Geilo som reisemål.

En ny hotelldirektør skal puste nytt liv i dette tradisjonsrike hotellet som «alle» i Norge har hørt om.

Knut Herman Gjøvaag, styreleder Dr. Holms Hotel

Størst i fjellheimen

Dr. Holms Hotel ble bygget i 1909, og var opprinnelig et kur- og behandlingssted for formuende bergensere og Oslo-borgere.

Dr. Holms Hotel ble bygget i 1909, og var opprinnelig et kur- og behandlingssted for formuende bergensere og Oslo-borgere.

Gjøvaag kan fortelle at de nye eierne  har som ambisjon at Geilo-hotellet skal bli en enda sterkere merkevare  både i Norge og utlandet. Siste større oppussing av hotellet var i 2007. Nå er det på tide med en ny runde.

Følg Dr. Holms Hotel på Facebook

– De neste årene skal vi bygge ut og renovere  rom og fellesområder på Dr. Holms Hotel for over  100 millioner kroner. Herunder også bygging av 25 nye selveierleieleiligheter i tilknytning til hotellet, og cirka ti nye store hotellrom. I alt blir dette et av de største hotellprosjektene, om ikke det største, i den norske fjellheimen de kommende årene, sier hotelleieren.

– I tillegg har vi utbyggingsplaner for to store tomter på Geilo, hvor den ene av dem er i tilknytning til hotellet.

– Vi ønsker å profilere vår nye hotelldirektør som en fjellheimens ambassadør for Geilo som reisemål.

Bygger opp merkevaren

Dr. Holms Hotel har en velrenommert spa- og behandlingsavdeling som er et fint avbrekk etter en dag i skibakken.

Dr. Holms Hotel har en velrenommert spa- og behandlingsavdeling som er et fint avbrekk etter en dag i skibakken.

Dr. Holms Hotel var ved oppstart i 1909 et ettertraktet kur- og behandlingssted for formuende bergensere og Christiania-borgere. Hotellet skal utvikles videre med utgangspunkti historien, men nå som et hotell for alt fra barnefamilier til de som ønsker seg til en stille oase.

I Kokketeateret kan gjestene lære sunne matvaner og bruke naturen både sommer som vinter. Her blir den nye hotelldirektøren en viktig brikke når den framtidige hotellmerkevaren skal bygges.

 – Det er en vanskelig balansegang for et hotell å tekkes alle. Men den nye hotelldirektøren vil få en viktig rolle med å bygge opp Dr. Holms Hotel som en merkevare og destinasjon hvor skituristen, barnefamilien og kurs- og konferansegjesten kan samles og ha et godt hotellopphold i flotte omgivelser, sier Gjøvaag og legger til:

 – Samtidig skal hotellet og direktørens samlede effekt også bidra til at turistlivet på Geilo får et løft.

Fristet? Søk på stillingen her