Innholdsmarkedsføring fra CCT
Regiondirektør Sigurd Rugsland ser nå frem til å motta mange gode søknader fra spennende kandidater.

Regiondirektør Sigurd Rugsland ser nå frem til å motta mange gode søknader fra spennende kandidater.

– Vi kan tilby den riktige kandidaten en utrolig interessant stilling i et solid firma som er gode på fag, har bra økonomi og høy standing i markedet. Som seksjonsleder for Bygg får man store faglige utfordringer, samarbeider med Norges beste fagfolk på en rekke områder, og får ta del i en rivende utvikling i et selskap som er eid av de ansatte, frister Rugsland, og legger til:

– Dette er en stilling hvor man får mye ansvar innen både daglig drift, langsiktig utvikling, marked, personale og økonomi, så vi behøver en løsningsorientert person som evner å lede og motivere høyt kvalifiserte medarbeidere. Personen som ansettes skal ha tung teknisk bakgrunn, gjerne fra rådgiverbransjen, samt erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Man bør også helst ha utdannelse på universitetsnivå, meget god forretningsforståelse og i tillegg være en bra leder, fastslår regiondirektøren.

Se fullstendig stillingsutlysning og søknadsinformasjon her

- En sterk bedriftskultur i kombinasjon med et fantastisk fagmiljø gjør Norconsult til et utrolig inspirerende sted å jobbe.

- En sterk bedriftskultur i kombinasjon med et fantastisk fagmiljø gjør Norconsult til et utrolig inspirerende sted å jobbe.

Førsteklasses arbeidsmiljø

Fride Hærem trekker frem flott arbeidsmiljø og eierandel i selskapet som gode grunner til å søke jobb i Norconsult.

Fride Hærem trekker frem flott arbeidsmiljø og eierandel i selskapet som gode grunner til å søke jobb i Norconsult.

Den unike selskapsstrukturen med at Norconsult er ansatteid er tiltrekkende for mange, ikke minst på grunn av det gode arbeidsmiljøet som skapes som et resultat av blant annet dette.

– Medarbeidere i Norconsult har et spesielt sterkt eierforhold til selskapet, noe som gir økt engasjement og motivasjon. Her står alle på for å få best mulig resultat, og vi er opptatt av å spille hverandre gode. En sterk bedriftskultur i kombinasjon med et fantastisk fagmiljø gjør Norconsult til et utrolig inspirerende sted å jobbe, fastslår HR-direktør Fride Hærem.

Tallenes tale viser at det stemmer. Norconsult scoret nemlig blant de ti prosent beste i Norge på trivsel da TNS Gallup foretok en arbeidsmiljøundersøkelse i bedriften, og rangeres også som en av landets mest attraktive arbeidsgivere av norske ingeniørstudenter i Karrierebarometeret.

Les mer om Norconsult

Ikke i tvil om å søke

Anne Kathrine gleder seg til å jobbe tett med den nye Bygg-lederen.

Anne Kathrine gleder seg til å jobbe tett med den nye Bygg-lederen.

En som allerede har valgt det å være seksjonsleder ved Norconsult sine kontorer i Bergen som sin neste arbeidsplass er Anne Kathrine Bøe. Hun tiltrer 1. november som leder for seksjonen Miljø og sikkerhet.

– Da stillingen ble utlyst før sommeren var jeg ikke i tvil om at jeg skulle søke. En viktig faktor var at alle jeg kjenner som jobber eller har jobbet i Norconsult har en utrolig lojalitet til selskapet, og sier at det er en fantastisk arbeidsplass. Den gode kulturen har utvilsomt en sammenheng med at alle ansatte er medeiere, og det er meget positivt. I tillegg legger bedriften mye ressurser i opplæring, både innen fag og ledelse, og har en rekke tiltrekkende verdier, sier hun.

Les mer om Norconsults verdier i kulturplattformen LiVE

– En gyllen mulighet

Bøe forteller at søknadsprosessen for å få jobben er den mest profesjonelle hun noensinne har vært en del av, og at man blir godt kjent med seg selv og motivasjonen man har for jobben i løpet av intervjurundene.

– Det blir utrolig spennende å få være med på å utvikle Norconsult i Bergen fremover, og jeg er sikker på at den som blir ansatt som seksjonsleder for Bygg vil føle det på akkurat samme måten. Dette er en gyllen mulighet til å arbeide i et bransjeledende selskap, og jeg ser virkelig frem til å samarbeide med den som får jobben, smiler Bøe.

Se siste nytt fra Norconsult

Søker spennende kandidater

Regiondirektør Sigurd Rugsland ser nå frem til å motta mange gode søknader fra spennende kandidater, og tror det er mange som ønsker å være en del av den videre utviklingen i Norconsult region Vest.

– Vi søker deg som har ambisjoner om å være med på å bygge opp en enda mer slagkraftig organisasjon innenfor våre markedsområder som bygg og eiendom, og bidra til videre vekst. Jeg kan love at dette er en meget spennende jobb med mange interessante muligheter, så det er bare å søke, inviterer han.

Søk på stillingen som leder for seksjon Bygg her