Innholdsmarkedsføring fra CCT
Linda Nygaard ønsker nye og gamle kunder velkommen til spennende smaksopplevelser hos Oliviers & Co i Bergen sentrum.

Linda Nygaard ønsker nye og gamle kunder velkommen til spennende smaksopplevelser hos Oliviers & Co i Bergen sentrum.

– Hos oss får besøkende oppleve det beste av Middelhavets nytelser. Vi har et rikt utvalg kvalitetsprodukter som er bra både av smaks- og helsehensyn. Det skal være en positiv opplevelse å besøke Oliviers, så når man først får smaken på det er man hektet. De som kommer innom oss én gang kommer stort sett alltid tilbake, og det tilskriver jeg både god service, høy kompetanse, pen innpakning og ikke minst at vi leverer høykvalitetsprodukter med fantastisk aroma og smak, og uten konserveringsmidler, smiler butikksjef Linda Nygaard, og inviterer nysgjerrige til ta turen innom butikken i Markeveien 4 for smaksprøver, tips og råd.

Les mer om Oliviers & Co

Oliviers i Bergen har en tiltrekkende butikk med mye spennende å by på.

Oliviers i Bergen har en tiltrekkende butikk med mye spennende å by på.

– Kom og smak

Kom innom Oliviers i Markeveien for smaksprøver.

Kom innom Oliviers i Markeveien for smaksprøver.

Oliviers i Bergen er utformet som en moderne utgave av en fransk landhandel. Den store, flotte butikken har en tiltrekkende atmosfære. Innover i lokalet står smaksprøvene klare, og du blir guidet gjennom smaker som virkelig setter sansene i sving. Her kan man smake seg gjennom reol på reol med olivenoljer, balsamico-eddiker, kremer, pestoer og tapenader.

– Vi som står bak disken er matelskere som er lidenskapelig opptatt av smak og kvalitet, og deler villig og entusiastisk av vår kunnskap om hvordan man kan bruke de ulike produktene man finner i butikken, sier Linda.

«Kom og smak» er selskapets motto, og i Markeveien byr de på smaksprøver som sikrer at du vet at du liker det du kjøper.

– Jeg kan garantere at alle som kommer hit vil finne noe spennende og interessent som passer deres smaksløker, der vi ofte anbefaler at nybegynnere smaker på de milde produktene, mens de som har mer erfaring med denne type mat får smake det som virkelig brenner i ganen. Det som teller er at produktene snakker for seg selv. Her er det høy kvalitet over hele linja, og sansene smiler fornøyd når smaksrunden er ferdig, fastslår Linda, og sier at Oliviers-produkter også er en yndet gave i alle sammenhenger.

Følg Oliviers Bergen på Facebook for nyheter, tips og oppskrifter

Et rikt utvalg smaksprøver står klar til deg som ønsker å prøve noe nytt, godt, sunt og spennende.

Et rikt utvalg smaksprøver står klar til deg som ønsker å prøve noe nytt, godt, sunt og spennende.

Bredt middelhavssortiment

Kjerneproduktet til Oliviers & Co er oliven og olivenoljer, og gjennom mange år har bedriften markert seg som olivenoljespesialisten fremfor noen. Men de fleste som kommer innom butikken for første gang blir overrasket over det brede sortimentet i hyllene.

– Her finner man et rikt utvalg middelhavsmat- og tilbehør. Balsamico, syltetøy, pasta, pastasaus, pesto, eddiker og mange ulike krydder. Vi fikk nylig inn en helt ny pastaserie med åtte varianter, der to av de er med spelt, og disse har blitt utrolig godt mottatt. Folk blir stadig mer opptatt av at maten deres skal være både sunn og velsmakende, og hos oss finner man altså et rikt utvalg i flere kategorier, forteller Linda, som sier at smakstilsatte oljer, ulike typer balsamico og krydder er bestselgerne i butikken hennes.

Se nærmere på produktutvalget hos Oliviers

Garantert høy olivenoljekvalitet

Oliviers bruker kun de beste råvarer i sine produkter.

Oliviers bruker kun de beste råvarer i sine produkter.

Når det gjelder olivenolje, så forklarer Linda at det man får hos Oliviers & Co kun er det beste fra anerkjente produsenter fra olivenlundene rundt Middelhavet, og at det har utrolig mye å si for smaken.

– Olivenolje er en avlingsbasert vare, og små forskjeller i vær og jordsmonn vil ha mye å si for det endelige resultatet. Derfor tester Oliviers i Frankrike årlig over 700 oljer, der kun cirka de 30 beste fra hver avling kommer videre til våre butikker. Alle oljene er fremstilt av håndplukket, fersk oliven av høyeste kvalitet. Oljen er ren, kaldpresset fruktsaft fra oliven uten tilsetningsstoffer og inneholder et høyt innhold av vitaminer, Omega og antioksidanter. Dette er toppen av toppen av Extra Virgin olivenolje, med lavt syreinnhold og førsteklasses smak. De som har vært vant med produktene av lavere kvalitet som man får i dagligvarebutikkene kan underskrive på at det er en ufattelig forskjell og nesten et helt annet produkt, og klarer aldri å gå tilbake etter å ha smakt ekte olivenolje fra Oliviers, sier Linda.

Les mer om olivenolje og årets innhøsting