Innholdsmarkedsføring fra CCT

– Inntrykket mitt er at arbeidsgiver vil utfordre oss på arbeidstid. I slike debatter er det viktig å være en del av et større fellesskap, sier tillitsvalgt og Delta-medlem, Svein Olav Tøndel. Foto: Privat

45-åringen meldte seg inn som Delta-medlem i 2013. Som fagorganisert føler han seg tryggere når den nåværende avtalen med arbeidsgiver skal forhandles på nytt.

– Jo flere som står sammen i en fagorganisasjon som Delta, jo sterkere er vi rustet. Som organisert kan man også være med på påvirke diskusjonen, sier Svein Olav Tøndel som selv er tillitsvalgt i Delta.

Meld deg inn i Delta i dag.

Jeg setter pris på å være en del av Delta der de passer på interessene mine, slik at jeg kan konsentrere meg om å gjøre en best mulig jobb.

Svein Olav Tøndel, Delta-medlem

– Mange medlemsfordeler

Han har tidligere vært organisert i et forbund som var tilknyttet et politisk parti. Ettersom han ville at alle medlemspengene skulle gå tilbake til organisasjonen og ikke et politisk parti, valgte han imidlertid å bytte.

– Delta-medlemskapet har gitt meg muligheten til å være med i en partipolitisk uavhengig organisasjon. Delta gir mange gunstige betingelser på bank, lån og forsikring, men det viktigste er å bli ivaretatt på arbeidsplassen. Jeg kan skrive av noe av medlemskontingenten på skatten, og jeg får muligheten til å delta på kurs eller søke stipend til videreutdanning. Slik sett er det mange fordeler med Delta.

Som Delta-medlem har man også mulighet til å engasjere seg som tillitsvalgt og jobbe frem gode retningslinjer for seg selv og medarbeidere. Vil du delta aktivt i diskusjonen?

Meld deg inn i Delta, eller bruk skjemaet på høyre side for å bli kontaktet.

Delta er en arbeidstakerorganisasjon for 19 ulike yrkesorganisasjoner, og inkluderer alt fra fotterapeuter og brannmenn til prester og tannlegesekretærer. Illustrasjonsfoto: iStockphoto

Delta er en arbeidstakerorganisasjon for 19 ulike yrkesorganisasjoner, og inkluderer alt fra fotterapeuter og brannmenn til prester og tannlegesekretærer. Illustrasjonsfoto: iStockphoto

– Sikrer en saklig diskusjon

Tariffoppgjøret dreier seg i all hovedsak om lønn og fordeling, men det innebærer også diskusjoner om arbeidsvilkår og hvordan arbeidslivet skal utvikle seg.

– Inntrykket mitt er at arbeidsgiver vil utfordre oss på arbeidstid. I slike debatter er det viktig å være en del av et større fellesskap som kan sørge for at det blir en jevnstilt og saklig diskusjon, sier Svein Olav.

Følg med på tariffoppgjøret for 2014 på Deltas nettsider eller på Facebook.

Sikkerhet i arbeidslivet

Delta er en arbeidstakerorganisasjon for 19 ulike yrkesorganisasjoner, og inkluderer alt fra fotterapeuter og brannmenn til prester og tannlegesekretærer. For lærlinger og studenter er medlemskapet gratis.

– Som våken nattevakt hjemme hos personer med bistandsbehov setter jeg pris på jobben min – den gir meg veldig mye. Å jobbe med utviklingshemmede gir meg et annet syn på livet. Jeg setter pris på å være en del av Delta der de passer på interessene mine, slik at jeg kan konsentrere meg om å gjøre en best mulig jobb, sier han.

Nysgjerrig? Les mer om medlemskap i Delta.

Vil du bli medlem? Send inn din kontaktinformasjon og Delta tar kontakt.