Innholdsmarkedsføring fra CCT

De 58 leilighetene som nå blir tilgjengelige i Straume Sjøfront innehar kvaliteter som gjør dem interessante for en bred kjøpergruppe. Her blir det urban idyll ved sjøen.

– Straume Sjøfront tilbyr alt folk drømmer om når de søker et nytt sted å bo. Her får man flotte leiligheter, nærhet til sjøen, store, solvendte balkonger, flotte uteområder, og det er kort vei til både Bergen sentrum og Sartor kjøpesenter. Prosjektet har allerede vekket stor interesse, og jeg vet at veldig mange gleder seg til salgsstart, som vi håper blir rundt månedsskiftet oktober/november, sier Holger Irgan Schanke hos Privatmegleren.

Les mer om prosjektet og registrer din interesse

De to byggene som utgjør første trinn av Straume Sjøfront har en fantastisk beliggenhet like ved sjøen.

De to byggene som utgjør første trinn av Straume Sjøfront har en fantastisk beliggenhet like ved sjøen.

Urban idyll ved havet

Et godt liv i tiltrekkende omgivelser.

Et godt liv i tiltrekkende omgivelser.

Straume Sjøfront er en del av Sotra Kystby, den nye bydelen som vokser frem mellom hav og fjell på Sotra. Kystbyen vil når den står ferdig i all sin prakt omfatte 5-6000 leiligheter og alt man trenger innen handel, offentlige og private tjenester, mange arbeidsplasser, idrettspark, turområde, helseinstitusjoner, kino, vitensenter og en rekke andre tilbud og aktiviteter.

– Det er ikke tvil om at dette er et attraktivt område å bosette seg i, spesielt siden man her har alt man trenger for en urban tilværelse, med Sartor Storsenter som det naturlige midtpunktet. Samtidig ligger verdens vakreste natur like utenfor hjemmet, med førsteklasses turmuligheter både til lands og til vanns, beskriver Schanke, og påpeker at boligkjøperne på Straume Sjøfront også vil ha mulighet til å skaffe seg båtplass i en egen småbåthavn like utenfor inngangsdøren.

Last ned situasjonsplan for området - B5 og B6 er det som nå selges

Attraktivt hjem for mange

De 58 leilighetene som nå blir tilgjengelige i Straume Sjøfront innehar kvaliteter som gjør dem interessante for en bred kjøpergruppe.

– Med leiligheter fra 50 til 166 kvadratmeter og fra to til seks rom, samt priser fra under 2,6 millioner kroner, er det ikke rart at vi merker interesse fra mennesker i mange ulike livssituasjoner. Både studenter som ikke har noe imot å bo bra kun en kort busstur unna sentrum, småbarnsfamilier som vil leve en aktiv og maritim livsstil i trivelige og barnevennlige omgivelser, og de godt voksne som vil bytte inn eneboligen med en førsteklasses leilighet like i sjøkanten. Boligmiksen er lagt opp til at mange kan finne sitt nye, gode hjem på Straume Sjøfront, sier megler Schanke, og inviterer interesserte til å ta kontakt med ham om de har spørsmål om prosjektet.

Ta kontakt med Holger her