Innholdsmarkedsføring fra CCT

Kjell Andersen (t.v.), Dagfinn Leknes og Jarle Kleppevik er tre av de ansatte hos Fana Kjøtt som sørger for høy kvalitet på produktene.

– Fordi vi er en relativt liten aktør i bransjen har vi god fleksibilitet og kan levere skikkelig service til våre kunder. Om en kunde ringer en fredag og sier at de er tomme for karbonader eller andre produkter, kan vi levere mer allerede samme dag. Den slags leveringsdyktighet er det ikke mange som har. Det skal ikke skje at en butikk har annonse for vårt produkt i avisen og så går tom for det, sier Tore Paulsen, som er styreformann i Fana Kjøtt.

– Røkes med bøkeflis

Håndlagede karbonader fra Fana Kjøtt finnes endelig i forbrukerpakker. Du finner dem nå i kjøledisken hos REMA 1000 sammen med andre godsaker fra Fana Kjøtt.

Håndlagede karbonader fra Fana Kjøtt finnes endelig i forbrukerpakker. Du finner dem nå i kjøledisken hos REMA 1000 sammen med andre godsaker fra Fana Kjøtt.

Han har sammen med broren Bjarne gjenoppbygget farens bedrift siden år 2000. Filosofien som gjennomsyrer bedriften er et mål om kvalitet.

– Våre fagutdannede pølsemakere har lang erfaring, og bruker tradisjonelle oppskrifter på et stort mangfold av produkter. Vi bruker bare store  bakknoker som røkes med bøkeflis. Ikke noe spraying eller andre kunstige røyke-metoder. Det handler om å respektere kvalitetsråvarene vi får fra Prima Jæren, og å gi kunden det de vil ha.  

Paulsen forteller at de merker økt interesse for produktene sine.

– Vi ligger godt over fjorårets første halvår, og ser at salget bare øker. Det håper vi kommer til å fortsette fremover. Interessen for lokal kvalitetsmat er stor, og vi vil levere førsteklasses kjøttprodukter til lokalmarkedet, sier han.

Hyller lokalmatsatsing

Paulsen mener REMA 1000 gjør det eneste riktige når de nå satser hardere på lokale matprodusenter som Fana Kjøtt.

– Det gir større utvalg, noe som selvsagt er viktig, men samtidig sørger det for at lokalbefolkningen får den maten de liker. Folk har forskjellige spisevaner rundt i landet, og disse lokale forskjellene blir det nå tilrettelagt for. I tillegg får vi småskalaprodusenter en god kanal for å få maten vår ut til folket, og det er jo meget positivt, sier Paulsen.

Leverer til høykvalitetsrestauranter

Det er dog ikke bare i dagligvarebutikkene man finner Fana Kjøtt-produkter. Både Colonialen og Søtt+Salt er kunder hos Tore Paulsen og kompani.

– Dette er restauranter som har en høy stjerne hos folk, og da er det veldig hyggelig at de velger å bruke vårt kjøtt. For oss er det et bevis på at det vi leverer er av høy kvalitet, og at de setter pris på vår service, sier Paulsen.

Les mer på www.fanakjott.no

This is