Innholdsmarkedsføring fra CCT

Kundene til Trond Åge Andersen på REMA 1000 Fjøsanger kan nå sikre seg en førsteklasses middag til en rimelig penge. (Foto: Arvid Steen)

- Dette er en kjempesatsing av REMA 1000 og et usedvanlig godt tilbud til kundene. Vanligvis koster hummer mer enn det dobbelte, forteller Pål Mortensen, salgskonsulent for REMA 1000 hos sjømatleverandøren Enghav.

Førsteklasses kvalitet

– Dette er hummer av samme kvalitet som blir solgt på fine restauranter i Bergen, sier Pål Mortensen i Enghav om hummerspannet REMA 1000 nå selger.

– Dette er hummer av samme kvalitet som blir solgt på fine restauranter i Bergen, sier Pål Mortensen i Enghav om hummerspannet REMA 1000 nå selger.

- Prisen er utrolig bra for et spann, kun 499 kroner for syv 600 grams hummer. Per hummer blir det litt over 71 kroner stykket. Så kunden får utrolig mye for pengene, og vi tror interessen vil være stor, sier Trond Hope, kjøpmann på REMA 1000 Kuven Stasjon på Os.

I første omgang skal hummerspannene kun selges på REMA 1000-butikker over hele Hordaland i uke 19, 20 og 21.

- Det føles litt spesielt å føre en så eksklusiv vare, og det har aldri blitt prøvd før i dette formatet. Dette er et ledd i vår store ferskvaresatsing, sier kjøpmann Andersen hos REMA 1000 Fjøsanger.

Finn åpningstider på din nærmeste REMA-butikk.

Førsteklasses kvalitet

Kjøpmennene påpeker at kvaliteten på hummeren er førsteklasses, og får støtte fra leverandøren.

- Dette er hummer av samme kvalitet som blir solgt på fine restauranter i Bergen. Den flys inn fra Canada levende, og godkjennes av veterinær i Oslo før den kokes og legges i saltlake. Med en garantert holdbarhet på tre uker kan man arrangere en festfrokost på 17. mai, og også ha god lunsj hver dag i lang tid fremover, foreslår Mortensen.

Bergensk hummerfeiring

Kjøpmann Trond Hope på Os påpeker at kundene får utrolig mye for pengene, og tror interessen vil være stor for hummerspannene. (Foto: Arvid Steen)

Kjøpmann Trond Hope på Os påpeker at kundene får utrolig mye for pengene, og tror interessen vil være stor for hummerspannene. (Foto: Arvid Steen)

Kjøpmann Andersen tror rekordmange bergensere vil feire nasjonaldagen med hummer.

- Hummer er et festmåltid. Med lavprisen man får på REMA 1000 vil alle ha anledning til å være med på festen. Den passer også godt på bordet sammen med annen tradisjonsrik 17. mai-mat som smørbrød, laks, eggerøre og rømmegrøt, sier Andersen.

- Men samtidig fungerer den også fint som hovedrett, med litt fint brød og majones på siden. Vårt spann er nok til en middag til syv voksne eller en grillfest med fjorten personer. Den kan også fryses for senere bruk, legger kjøpmann Hope i Os til.

Les mer på rema.no.

Mattips for helgehandel

Hummer er dog bare en av mange middagsmuligheter REMA 1000 kan by på.

- Vi har jobbet svært godt med ferskvaresortimentet vårt, og kan nå tilby en helgehandel som absolutt er på høyde med supermarked. Vi har et bredt spekter av varer inkludert et rikt utvalg middagsretter, samt en velfylt avdeling av fersk frukt og gode grønnsaker, sier Hope.

- Med REMAs Middagsplanlegger kan man få inspirasjon til nydelige måltid, og vi har også begynt med annonser i BT hver fredag og lørdag med forslag til helgemiddagen. Stadig flere tar helgehandelen hos oss, og det er fordi de får alt de ønsker til lave priser hos REMA 1000, fastslår kjøpmann Andersen.

Se Middagsplanleggeren eller last ned mobilapp.