Innholdsmarkedsføring fra CCT

Fornøyde medarbeidere vektlegges høyt i Technogarden. Her ser vi en gruppe av selskapets nær 450 medarbeidere på tur til Delta Werken i Rotterdam.

– Technogarden kombinerer det beste fra de rådgivende ingeniørselskapene med det beste fra bemanningsbransjen. Resultatet er et markedsorientert konsulentselskap, med kunnskapsrike og erfarne konsulenter, sier administrerende direktør Erik Eidsvig, som startet Technogarden i 2003 sammen med Bjørn Harald Aadne og Frode Evensen.

Lær mer om Technogarden

Komplett tilbud

Technogarden har levert konsulenter med solid teknisk kompetanse og erfaring til det norske markedet i ti år. Selskapet ble etablert som et heleid datterselskap av Norconsult, som er Norges største rådgivende ingeniørselskap og har vært i det norske markedet i snart 90 år.

– Målet er å kombinere kunnskapsnivå og erfaring som er typisk for den rådgivende ingeniørbransjen med bemanningsbransjens sterke sider; markedsorientering og personaloppfølging. Slik dekker vi et sårt tiltrengt behov for norske bedrifter som trenger høyt kvalifisert teknisk personell for å gjennomføre sine prosjekter. Legger vi Technogardens tjenester sammen med Norconsults tjenestetilbud, har vi et tilnærmet komplett tilbud av tekniske konsulenttjenester, forklarer Eidsvig.

Les mer om hva Technogarden kan tilby

Technogarden sine medarbeidere har kompetanse på et vidt spekter områder, noe som gjør at mange høyteknologiske bedrifter kan nyte godt av et samarbeid. (Foto: Siv Tamlag)

Technogarden sine medarbeidere har kompetanse på et vidt spekter områder, noe som gjør at mange høyteknologiske bedrifter kan nyte godt av et samarbeid. (Foto: Siv Tamlag)

Bidrar med kompetanse

Technogarden tar, i motsetning til morselskapet Norconsult, ikke prosjektansvar for oppdrag, men leier ut konsulenter som gjør individuelle oppdrag og bidrar inn i kundenes prosjektorganisasjon.

– Knapt noe firma i Norge har stor nok kapasitet av kvalifisert teknisk personell til å dekke bemanningstoppen i store prosjekt, og der kommer vi inn. Vi bidrar med konsulenter som har både høy kompetanse og rik erfaring. Ved å leie inn prosjektmedarbeidere fra Technogarden er man garantert å ikke bare få kapasitet, men også en erfaren konsulent med den kunnskap som er nødvendig for å få prosjektet i mål, påpeker Eidsvig.

Les mer om hvorfor du bør inngå samarbeid med Technogarden

Skal til toppen

Technogarden-konsulenter følger sine kunder på jobbene uansett hvor den er. Nå planlegger også selskapet som helhet å komme seg ut i verden.

Technogarden-konsulenter følger sine kunder på jobbene uansett hvor den er. Nå planlegger også selskapet som helhet å komme seg ut i verden.

Direktøren er fornøyd med hvor Technogarden er ti år etter oppstart, men har visjoner om en sterk utvikling også de neste ti årene.

– Om ti år skal vi ha nådd ut i hele Norden. Vi har også et internasjonalt perspektiv, og sannsynligvis har vi fulgt noen av våre største kundegrupper ut i verden og etablert kontor der nordiske bedrifter har høy aktivitet, som for eksempel Brasil og andre land med stor olje- og gassaktivitet.

En konsekvens av at Technogarden lykkes med disse visjonene er at også omsetningen fortsetter veksten.

– Vi har hatt svarte tall siden oppstarten, og det er vår modell for videre vekst at nyetableringer skal ha potensial for raskt å komme i balanse. Da vi startet i 2003 hadde morselskapet Norconsult drøyt 700 millioner kroner i omsetning, mens konsernet nå omsetter for drøyt tre milliarder kroner. Det er en veksttakt vi håper å matche i datterselskapet Technogarden, konstaterer Eidsvig.

Tilbakevendende kunder

Han forteller at Technogarden har hatt stor suksess med at de er spisset mot høyteknologisk virksomhet. I Technogardens brede nettverk, med et utstrakt samarbeid med utenlandske partnere, besitter de i dag en ressursbank på nærmere 25 000 personer, hvorav størstedelen er kvalifiserte ingeniører og eksperter med solid utdanning og lang erfaring.

– Generelle bemanningsbyrå har sjelden nødvendige forutsetninger for å forstå hva avanserte prosjekt krever eller hva prosjektdeltakerne må kunne. Vi leverer kun ingeniører og teknisk personell, og har bygget opp erfaring og kompetanse på hvordan vi best kan løse våre kunders utfordringer. Det gjør at kunder stadig vender tilbake til oss, og det er den beste referansen vi kan få, fastslår han.

Les mer om kompetansen selskapet tilbyr

Kompetanse og erfaring gjør Technogardens konsulenter attraktive. Her er det telecom-avdelingen som finner løsninger. (Foto: Siv Tamlag)

Kompetanse og erfaring gjør Technogardens konsulenter attraktive. Her er det telecom-avdelingen som finner løsninger. (Foto: Siv Tamlag)

Seriøs, langsiktig arbeidsgiver

Eidsvig er klar på at konsulentene i Technogarden er deres levebrød. Derfor har de en mye høyere andel fast ansatte enn de fleste andre i bransjen, og tar godt vare på sine medarbeidere med gode ansettelsesforhold.

– Vi har ingen investeringer her større enn en kopimaskin. Vi selger det menneskene som jobber her har i hodene sine. Derfor er vi veldig klare på at konsulentene her skal bli respektert og godt ivaretatt, sier direktøren.

Technogarden er opptatt av å være en seriøs og langsiktig arbeidsgiver.

– Mange av våre konkurrenter fungerer mer som et meglerforetak som matcher kundebedrifter med tilfeldige jobbsøkere. Vi skal levere det ypperste av kompetanse og ressurser tilpasset det våre kunder behøver. Da må vi være en arbeidsplass hvor folk trives og ser en fremtid, fastslår Eidsvig.

Les mer om jobbmuligheter hos Technogarden