Innholdsmarkedsføring fra CCT

– Ingen oppgaver er umulige for Jeep Renegade, og det gjør at den passer alt og alle, sier Thor-Christian Ebbesvik, daglig leder hos Autosalg, og inviterer interesserte til å bestille prøvekjøring av markedets beste lille SUV.

Thor-Christian Ebbesvik mener Jeep Renegade er den perfekte bilen for norske forhold.

Thor-Christian Ebbesvik mener Jeep Renegade er den perfekte bilen for norske forhold.

Med en Jeep Renegade er du klar for alt. Enten det er turer til fjells i snøstorm eller det er bykjøring i Bergen og omegn vil du sjelden møte en hindring din Jeep ikke takler.

– Jeep Renegade er definitivt en herlig «allround-bil». Den er kompakt nok til å være lett håndterlig i Bergens trange gater, og behagelig som bybil. Samtidig er det en ekte SUV med fremkommelighet som en tanks, noe som gjør den til riktig valg også for de som ønsker å kjøre litt utenfor allfarvei. Uansett om du er på fjellet, nær sjøen eller i byen er Renegade klar. Ingen oppgaver er umulige for denne bilen, og det gjør at den passer alt og alle, sier Thor-Christian Ebbesvik, daglig leder hos Autosalg.

Les mer om Jeep Renegade

Premium vare til lav pris

I Norge vil Jeep Renegade få motoriseringer som spenner seg fra 115 til 170 hestekrefter. Avhengig av motorvalg kan nye Renegade kan fås med enten to- eller firehjulsdrift, og som første bil i sin klasse – en 9-trinns automatgir som ellers kun finnes i premium SUV-er.

– Dette er en godt utstyrt SUV i ekte Jeep-ånd, til priser som ikke skremmer noen. Jeep Renegade er en perfekt bil for norske forhold med høy bakkeklaring, god fremkommelighet og tøft utseende. Alle som har prøvekjørt den her hos oss har blitt imponert over opplevelsen, og Jeep Renegade har absolutt potensiale til å bli den nye folkebilen i Bergen, sier Ebbesvik.

Les mer om Autosalg

"Jeep Renegade skiller seg ut som en tøffing i en klasse med ellers ganske traurige biler", sier DN i sin test av det som er en av de mest spennende bilene på markedet i dag.

Utnytter hver centimeter til fulle

Utseendemessig blir Jeep Renegade av de fleste omtalt som en maskulin bil. Designet er bygget på Wranglers kraftige holdning, robuste kroppsformer og avgjørende proporsjoner.

– Den er utrolig tøff, og man kan se på den at dette er en bil som takler det meste. Med en total lengde på bare 4,23 meter er det ikke store bilen det er snakk om, men den utnytter hver centimeter til fulle. Renegade stiller i en helt annen liga enn alternativene i samme segment, og har ganske enkelt alt du trenger til dine små og store eventyr, fastslår Autosalg-lederen.

Les mer om hva Autosalg kan tilby innen Jeep-segmentet

Ta turen innom Autosalg på Storetveit for å se nærmere på Jeep Renegade.

Ta turen innom Autosalg på Storetveit for å se nærmere på Jeep Renegade.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Autosalg!