Innholdsmarkedsføring fra CCT

Henrik Flornes lover bileiere som benytter seg av Autosalg sin serviceavdeling en god opplevelse. (Foto: Tore Friestad)

Daglig leder Thor-Christian Ebbesvik ønsker velkommen til service hos Autosalg.

Daglig leder Thor-Christian Ebbesvik ønsker velkommen til service hos Autosalg.

Autosalg er autorisert Honda-, Fiat-, Jeep-, Chrysler- og Dodge-bilverksted, men gjør service og vedlikehold på alle bilmerker på deres Meca-verksted, i tillegg til at de også tar service på bobiler, hvor Fiat er nærmest enerådende som chassisleverandør.

– Ettermarked er på mange måter hjertet i Autosalg. Det er her vi viser at vi ivaretar kundene på best mulig vis, og sørger for at deres krav blir oppfylt. Det krever både god struktur og gode folk å levere kvalitetsservice, og vi er stolte av det vi presenterer ut mot kunden, sier daglig leder Thor-Christian Ebbesvik.

Les artikkel om historien til Autosalg

Klikk på bildet for å se gode tilbud på biler fra Autosalg.

Klikk på bildet for å se gode tilbud på biler fra Autosalg.

Godt ivaretatte kunder

Serviceavdelingen til Autosalg har lang erfaring, høy kompetanse og holder seg til enhver tid faglig oppdatert slik at kundene kan være trygge på at bilen deres blir godt ivaretatt.

– Dette er et seriøst verksted som gjør avtalt arbeid på avtalt tid til avtalt pris. Vi er til å stole på, og kundene skal alltid føle seg godt ivaretatt hos oss. Samtidig er vi opptatt av å vedlikeholde bilene til kundene våre på best mulig vis - for eksempel foretar vi en bremseservice, noe mange verksted står over. Vi har også en prisgaranti, så hvis folk får et bedre tilbud et annet sted, kan de sende dette til oss og få et nytt prisoverslag herfra, forteller kundemottaker Henrik Flornes, og påpeker at de ved bytte av deler alltid bruker originaldeler tilpasset den spesifikke bilen.

Les mer om serviceavdelingen til Autosalg

Penger å spare på service

Ta turen innom Autosalg sitt verksted for en god sjekk av bilen din.

Ta turen innom Autosalg sitt verksted for en god sjekk av bilen din.

Mange bilister er usikre på hva som faktisk skjer når bilen sendes på service, og om det er verdt investeringen. Det kan daglig leder Thor-Christian forsikre om at det er.

– Tallenes tale viser at de som har verkstedvedlikehold på bilen en gang i året har lavere snittkostnader sammenlignet med dem som avventer til det dukker opp større problemer som koster mer å fikse, forteller han.

Henrik Flornes beskriver så hvordan en typisk service foretas:

– Etter at hentepunkt og pris er avtalt og nøkkel levert, tar en av våre dyktige mekanikere en prøvetur for å høre og kjenne etter ulyder og vibrasjoner. Med mye erfaring får man nemlig fingerspitzgefühl på dette og kan merke småting som bør sjekkes opp i. Uansett blir alltid bremsene demontert og smurt opp på alle servicer hos oss, i motsetning til mange andre verksted. Klimaet vårt her i Bergen kan gi masse salt og rusk i maskineriet, og i tillegg er det jo livsviktig at bremsene til enhver tid fungerer. Vi sjekker også dekk, støtfanger, eksosanlegg, motor, hjuloppheng, olje- og bensinfilter, batteri, karosseri og så videre. Kort fortalt sjekker vi det som bør sjekkes, og sørger for at bilen er så god som den kan bli.

Les mer om Autosalg

De seks dyktige mekanikerne hos Autosalg server i snitt 20 biler hver dag. - La din bli den neste, inviterer Henrik Flornes. (Foto: Tore Friestad)

De seks dyktige mekanikerne hos Autosalg server i snitt 20 biler hver dag. - La din bli den neste, inviterer Henrik Flornes. (Foto: Tore Friestad)

Ta vintersjekken hos Autosalg

Kundeveileder Henrik forteller at de fleste nordmenn er flinke til å foreta profesjonelt vedlikehold på bilen i garantiperioden, men at mange slurver eller går for billige løsninger etter dette.

– Spesielt eldre biler, som ofte er de som har mest behov for en god servicesjekk, bør sjekkes en gang i året. Det kan både sørge for lenger levetid og holde videresalgsprisen oppe. Samtidig finnes det også klare tegn på at det er på tide med en service. Om bilen vibrerer ved akselerasjon eller nedbremsing er det et signal om at noe kan være galt. Det samme om det kommer uvanlige lyder fra motoren eller vibrerer i pedalene. Nå før vinteren for alvor setter inn er det også smart å sjekke dekkene og smøre bremsene, og da kan man også se etter slitasje i hjulopphenget. Det kan nemlig by på trøbbel, advarer han.

Autosalg har mange spennende nybiler å by på. Les artikkel her.