Innholdsmarkedsføring fra CCT

Anleggsgartnere, entreprenører, borettslag, eiendomsforvaltere og andre som har ansvar for å vedlikeholde veier, parkeringsplasser eller lignende bør vurdere om BETO IRR er riktig for dem.

BETO IRR er enkel i bruk. Én mann kan raskt løse asfaltoppgaver som ellers ville krevd venting på asfaltteam og større utgifter.

BETO IRR er enkel i bruk. Én mann kan raskt løse asfaltoppgaver som ellers ville krevd venting på asfaltteam og større utgifter.

– BETO IRR har en litt bedre kvalitet enn vanlig veiasfalt, og er den beste problemløseren for slike prosjekter. Dette er en høykvalitets asfalt som ikke krymper ved herding og derved reduseres muligheten for at en skjøt mot eldre asfalt «kjøres opp igjen» eller skades av frost. BETO IRR kan benyttes hele året, i regn eller kuldegrader, uten problemer, rett fra spannet, lover Trygve Amundsen, markedssjef i Betomur AS, leverandøren av BETO IRR hurtigasfalt.

BETO IRR er spesielt utviklet for å gjøre mindre reparasjoner av asfaltdekker enklere. Alt du trenger er noe å komprimere den med – og slike hjelpemidler kan du også få fra Betomur AS. BETO IRR er egnet til vanlig asfaltlegging ved oppgaver på inntil ett tonn forbruk.

Les mer om BETO IRR

Flere bruksområder

Hovedsakelig blir BETO IRR brukt til umiddelbart å fikse skader i asfalten før de vokser seg store, men det har i tillegg en rekke andre bruksområder, noe anleggsgartnere og entreprenører kan skrive under på. BETO IRR er også et «must» for borettslag, eiendomsforvaltere og det offentlige.

– Anleggsgartnere, entreprenører, borettslag, eiendomsforvaltere og andre som har ansvar for å vedlikeholde veier, parkeringsplasser eller lignende har ofte enkle asfaltprosjekter å ta seg av. Frem til nå har de måttet ta turen til asfaltverkene eller bestille komplett asfaltlegger-mannskap med tungt utstyr for å få arbeidet utført. Venting ved asfaltverkene eller på at asfaltlagene har tid til deg og dine små oppgaver, samt egne transportkostnader, blir vesentlige begrep i denne sammenheng, påpeker Amundsen.

Se film om bruk av BETO IRR:

Kostnadseffektiv løsning på dagen

Kostnad er nemlig et viktig poeng når man vurderer ulike løsninger på et problem som har oppstått. Og setter du opp et komplett regnestykke for å benytte varmasfaltalternativet, med reisetid, mannskap, utstyr og retur av overskuddsasfalt, vil det lønne seg å benytte BETO IRR hurtigasfalt i hvert fall ved oppgaver på inntil ett tonn.

– Utgiften reduseres nemlig vesentlig fordi én person veldig enkelt man kan ta jobben selv og permanent fikse noe som ellers ville krevd større utgifter. Tidsbesparelse er en viktig faktor, siden man kan få gjort dette umiddelbart i stedet for å vente på asfaltleggere. Denne asfalten får man levert på døren, og kan ha beredskapslager stående. Alltid klar til bruk, fastslår Amundsen.

Se produktfakta om BETO IRR

Tilgjengelig over hele Norge

Det finnes ingen god unnskyldning for hull i asfalten, siden man med BETO IRR kan løse problemet raskt, enkelt og rimelig.

Det finnes ingen god unnskyldning for hull i asfalten, siden man med BETO IRR kan løse problemet raskt, enkelt og rimelig.

– Vi har mer enn 13 års erfaring med dette produktet her i Norge, og kan vise til profesjonelle over hele landet som kan bekrefte hvor bra det er, sier Amundsen.

I tillegg til at BETO IRR finnes i en rekke butikker over hele landet, er det mulig å bestille levering til prosjekt eller firmaadresse om ønskelig.

– Slik spares massevis av tid og penger for alle, kanskje unntatt dem som er nærmeste nabo til et asfaltverk. Selv de kan likevel ha nytte av vårt produkt siden BETO IRR også fungerer 100 prosent på vinterstid, noe de fleste andre alternativer ikke gjør, påpeker Amundsen.

Finn din nærmeste BETO IRR-forhandler her