Innholdsmarkedsføring fra CCT

Markedsansvarlig Jørgen Daviknes og direktør Elisabeth A. Seim ved BI Bergen inviterer til åpen dag på skolen 13. mars. Foto: Janne G. Sørgulen

– På åpen dag kan du få innblikk i hvilke studier vi har, hva som skiller oss fra andre høyskoler, hvordan undervisningen er lagt opp, og mye, mye mer, forteller direktør ved BI Bergen, Elisabeth A. Seim.

– Så langt har vi 25 prosent flere søkere enn på samme tid i fjor. Det viser at stadig flere ser fordelene ved å velge en av våre seks bachelorprogram.

Fyll ut skjemaet på høyre side og meld deg på innen 13. mars, eller meld deg på BIs nettsider.

Delta på prøveforelesning

Under åpen dag kan du stille alle spørsmålene du måtte ha til direktøren selv, studieveiledere, opptaksveiledere og nåværende studenter ved BI Bergen. Omvisning på Campus Marineholmen og en spennende forelesning står også på plakaten.

– Deltakerne skal blant annet få følelsen av hvordan en forelesning på BI kan arte seg. Programmet starter derfor med en av våre flinke og engasjerte foreleser, Morten William Knudsen. Han skal blant annet snakke om behovet for utdannede innen markedsføring og økonomi, sier markedsansvarlig Jørgen Daviknes.

Oppmøte for deltagere er satt til klokken 17.45. Meld deg på åpen dag.

På åpen dag skal blant annet Morten William Knudsen holde et foredrag om hvorfor det er behov for utdannede innen økonomi og markedsføring. Foto: Martin Nygaard

På åpen dag skal blant annet Morten William Knudsen holde et foredrag om hvorfor det er behov for utdannede innen økonomi og markedsføring. Foto: Martin Nygaard

BI Bergen har en perfekt størrelse. Det er en stor og variert studiegruppe, samtidig er den ikke større enn at det er lett å stifte bekjentskap med medstudenter og forelesere.

Stine Sandvik, bachelorstudent i økonomi og administrasjon

La deg underholde

Senere på kvelden flyttes arrangementet over til studentkroen Rederiet, der blant annet studentorganisasjonen BIS presentere seg.

– Her blir det DJ, dans med BI show og en minikonsert med Idol-deltaker og tidligere BI-student Christer Dalsbøe. Kvelden avrundes med utlodding av iPad, så her lønner det seg å være med på hele arrangementet, frister Daviknes.

Siden høsten 2011 har BI Bergen holdt til i lokaler på Marineholmen. Foto: Truls Løtvedt

Siden høsten 2011 har BI Bergen holdt til i lokaler på Marineholmen. Foto: Truls Løtvedt

– Sosial og lærerik studietid

Handelshøyskolen BI Bergen holder til i nye, moderne lokaler som de flyttet inn i høsten 2011. Skolen ligger like i nærheten av blant annet VilVite-senteret. I anledning grunnlovsjubileet ble området skolen holder til døpt til Kong Christian Frederiks plass.

– BI Bergen har en perfekt størrelse. Det er en stor og variert studiegruppe, samtidig er den ikke større enn at det er lett å stifte bekjentskap med medstudenter og forelesere. Du får en sosial og lærerik studietid, sier bachelorstudent i økonomi og administrasjon, Stine Sandvik.

Les mer om studiehverdagen ved BI Bergen.

Jobber tett på næringslivet

Markedsansvarlig legger til at skolen har et stort fortrinn ved at de jobber tett på det lokale næringslivet.

– Mange studenter trekker frem nettopp denne koblingen som en av de største fordelene ved å ta en utdannelse hos BI Bergen. Møter du opp på åpen dag 13. mars, forteller vi også om alle de andre fordelene ved å velge studier ved denne skolen, smiler Daviknes.

Han legger til at foreldre til vordende studenter eller de som vurderer studier hos BI også er hjertelig velkommen til å delta på åpen dag.

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på åpen dag, eller meld deg på BIs nettsider. Påmeldingsfrist er 13. mars.

Meld deg på åpen dag hos BI Bergen innen 13. mars.