Innholdsmarkedsføring fra CCT

På Bohus kan du forme din egen sofa. Til venstre armlener, til høyre stoffalternativer, bak et eksempel på en Palma-sofa, og i midten Hallgeir Kjellesvik med et flott designverktøy. (Foto: Tore Friestad)

Det mangler ikke på valgmuligheter. Her er Hallgeir i en modulsofa fra Nordic.

Det mangler ikke på valgmuligheter. Her er Hallgeir i en modulsofa fra Nordic.

En modulsofa er kort forklart en sofa der man kan sette sammen armlener, sitteplasser, hjørner, ender og bein nøyaktig slik man selv vil, før man så velger farge og stoff. I noen av seriene kan man også velge mellom ulike typer puteinnlegg og sittekomfort.

– Slik får våre kunder nøyaktig den sofaen de ønsker og trenger, både når det gjelder størrelse, design og utseende. Vårt utvalg modulsofaer gir nemlig tusenvis av valgmuligheter i alle slags prisklasser, og det skal tilfredsstille de aller fleste sofakjøpere, sier Hallgeir Kjellesvik, salgssjef i Stubogruppen, som har Bohus varehus på Forus, Jæren, Egersund, Lyngdal og Sørlandsparken.

Nå er det fantastiske tilbud på sofaer hos Bohus Stubo

Skreddersydde løsninger

En skulle kanskje ikke tro det, men begge disse sofaene er grunnet i samme modul - Formfin Free.

En skulle kanskje ikke tro det, men begge disse sofaene er grunnet i samme modul - Formfin Free.

Mange sofakjøpere gjør den feilen at de velger bort sofaer på grunn av antall sitteplasser, farge eller putehardhet på utstillingsmodellene. Men faktum er at det som står i butikken kun er forslag til sofaoppsett, og at veldig mange av sofaene hos Bohus er modulsofaer hvor man selv kan skreddersy sin egen løsning.

– Vi må bli enda flinkere til å formidle til besøkende at man kan få store deler av vårt utvalg i nøyaktig de variasjoner man måtte ønske. Det at folk ikke finner sin drømmesofa hos Bohus «fordi den er grå, mens jeg ønsker meg en brun» eller «den har ikke riktige armlener» er veldig synd, når det sannsynligvis finnes både brunfarge, armlener og alt annet kunden måtte ønske, påpeker Hallgeir.

Free, Living, Coffee, Palma, Fia og Nordic er bare noen eksempler på modulsofaserier hos Bohus. Bohus er faktisk størst i Skandinavia på sofa med hele 53 ulike sofaserier som kan skaffes i et stort utvalg av stoffer, huder og farger..

Nå kan du også bygge din egen sofa på nett. Formfin sin Free-modulsofa kan du leke med her, og i løpet av nærmeste fremtid vil det komme enda flere sofaer til digital modulering på bohus.no. 


Se film om hvordan modulsofa fungerer, med Free som eksempel:

Mange gode hjelpere

Det første man må gjøre for å finne sin nye drømmesofa er altså å måle opp området du ønsker å ha sofaen i, og ta med målene til nærmeste Bohus-avdeling.

– Det er mye å tenke på når man skal velge riktig sofa. De ansatte i våre butikker har god opplæring og lang erfaring i modulsofasystemene. De kan hjelpe deg med å lage et oppsett på egne modellbrett, eller gå litt mer teknologisk til verks og bruke tegneprogram på PC, forklarer Hallgeir, og får støtte av Karin Håland:

– Vi har gjort dette mange ganger, og vet hvilke spørsmål vi skal stille kundene for å finne ut hva de ønsker, hva de behøver og hva som er fornuftig. Det koster ingenting å spørre oss om råd, og man skal ikke være redd for å ta kontakt – vi er jo her for å hjelpe, smiler Karin.

Se alle modulsofaene Bohus har å by på 

Hallgeir og Karin gleder seg til å hjelpe deg med å finne drømmesofaen.

Hallgeir og Karin gleder seg til å hjelpe deg med å finne drømmesofaen.

Din sofa i din stue

– Nordmenn er kanskje det folkeslaget i verden som bryr seg mest om hvordan det ser ut i hjemmet. Da sier det seg selv at man bør få lage sofaen, midtpunktet og flaggskipet i stuen, slik man vil ha den. Modulsofaer er en veldig populær løsning, og det vil bare komme mer og mer i tiden fremover, fastslår Hallgeir.

Han påpeker at det å bygge sin egen sofa ikke er mye dyrere enn å kjøpe en ferdigsofa, og da får du også en egendesignet sofa – garantert ikke lik naboen sin.

– Med modulsofaer handler det om å tilpasse sofaen til stuen, og ikke, som mange gjør, stuen til sofaen. Ved å bruke oss som rådgiver får man en sofa som både utnytter plassen på best mulig vis og ser bra ut i stuen. Så for å finne din drømmesofa er bare å ta turen innom Bohus, kikke på utstillingsmodellene og ta en prat med oss, inviterer Karin.

Finn ditt nærmeste Bohus-varehus her