Innholdsmarkedsføring fra CCT

Bygget som huser dette spennende nye boligprosjektet ligger i Damsgårdsallmenningen 1 og er det tidligere kommunehuset på Laksevåg. – Mange har vært spent på hva som vil skje med dette bygget, og så langt har vi fått svært positive tilbakemeldinger fra publikum, sier Karianne Hovden Igelkjøn.

– Dette er et spennende prosjekt med 64 nye selveierleiligheter. Det eneste som skiller bygget fra sjøkanten er en flott brygge. På Holmen ligger alt til rette for å skape ro i en ellers hektisk hverdag. Vi tilbyr leiligheter som passer de fleste ønsker og behov. Er du på utkikk etter en ny og sentrumsnær leilighet som likevel er rimelig, så er Holmen prosjektet for deg. For familien som ønsker seg god plass og førsteklasses utsikt mot sjøen og Norges vakreste by har vi flere flotte leiligheter med smarte løsninger, sier prosjektmegler Karianne Hovden Igelkjøn, som inviterer interesserte til å lese mer om prosjektet og registrere sin interesse på www.holmenibergen.no.

Tilpasset variert beboersammensetning

Holmen-prosjektet vil få felles brygge langs sjøen, noe som gir et trivelig bomiljø, samt en stor takterrasse med flott utsikt over byfjorden, Nordnes og fjellene rundt. Takterrassen opparbeides slik at den blir et hyggelig samlingssted som flere av beboerne kan benytte seg av samtidig.

– Leilighetene leveres nøkkelferdige som to-, tre- og fire-roms med størrelser fra 38 til 94 kvadratmeter. De er tilpasset en variert beboersammensetning med heisadkomst fra garasjekjelleren. Leilighetene har en gjennomgående utmerket, moderne standard og de fleste vil også få egen balkong. Utbygger FAV har gjort en meget bra jobb med å skape et prosjekt som passer for en god miks med folk, sier Karianne, og avslører at salgsstart vil bli fjerde kvartal 2015.

Sjekk Holmen-prosjektet på finn.no

Den flotte takterrassen vil være et tiltrekkende samlingssted for beboerne på Holmen.

Den flotte takterrassen vil være et tiltrekkende samlingssted for beboerne på Holmen.

Lokalhistorie gir boligsjel

Bygget som huser dette spennende nye boligprosjektet ligger i Damsgårdsallmenningen 1 og er det tidligere kommunehuset på Laksevåg. Noe av grunnen til den positive oppmerksomheten Privatmegleren opplever rundt Holmen er nettopp byggets historie.

– Mange har vært spent på hva som vil skje med dette bygget, og så langt har vi fått svært positive tilbakemeldinger fra publikum. Dette bygget er ikke en kjedelig A4-boks som skal fylles med mennesker, men utgjør en viktig del av Laksevågs lokalhistorie. Det gir boligprosjektet sjel, og vi har vært opptatt av å bevare denne.

Den største verdien som blir bevart etter ombyggingen er freskomaleriet i den fine kommunestyresalen, laget av kunstneren Bjørn Tvedt. Denne salen skal brukes til publikumsrettede funksjoner.

– Nå får en flott, historisk bygning nytt liv, og 64 boligkjøpere kan snart nyte lekre og moderne leiligheter i et populært område i vekst. Det er vi stolte av, sier Karianne.

Les mer om prosjektet

Vil du våkne til bølgeskvulp og utsikt til Norges vakreste by?

Vil du våkne til bølgeskvulp og utsikt til Norges vakreste by?

Ny sentrumsnær bydel

Damsgårdssundet har de siste årene gjennomgått en stor forandring, og er nå nesten som en ny, sentrumsnær bydel i Bergen å regne.

– I dette maritime miljøet vil du trives. Her kan du våkne av bølgeskvulp like utenfor vinduet, nyte båtlivet til frokost, og slappe av i områdets fine parker. Det er kort vei til dagligvarebutikker, barnehager og skoler, mens det yrende folkelivet i Bergen sentrum kun ligger en spasertur unna, eller en kort sykkeltur om du vil benytte deg av den praktiske el-sykkelen som medfølger leiligheten. På Holmen har man følelsen av å bo sentralt, men likevel med muligheten til å kunne trekke deg tilbake og føle roen senke seg i ditt eget, flotte hjem i vannkanten. Høres ikke det herlig ut, spør Karianne.

Vær tidlig ute med å få prospekt tilsendt ved å registrere deg på www.holmenibergen.no. Du vil da bli informert om salgsstart, priser og prospekt så snart dette foreligger.