Innholdsmarkedsføring fra CCT

Her planlegges bygging av totalt 34 flotte leiligheter med heis og p-kjeller. Det tilbys et godt utvalg av leiligheter i ulike størrelser, og du kan velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 1.-4. etasje. Første salgstrinn består av 19 leiligheter på cirka 50 til 100 kvadratmeter.

– Ønsker du en splitter ny leilighet i naturskjønne omgivelser er dette prosjektet for deg. Her finner man mange flotte 3-roms til en meget gunstig pris, så noen vil utvilsomt finne drømmeleiligheten sin her, sier prosjektleder Elisabeth Maudal Leth-Olsen i Privatmegleren Espenes & Rones.

Les mer om prosjektet på majorbeichmannshage.no

Se illustrasjoner fra noen av leilighetene i Major Beichmanns Hage: 
(Trykk på pilene for flere bilder)

Populært blant både studenter og voksne

Leilighetsbygget i Major Beichmanns Hage blir liggende som en av de fremste i en rekke av flere nye blokker. Med sørvendt beliggenhet, gode solforhold og flott utsikt, er dette definitivt en av de bedre beliggenhetene på Tomset/Utleir.

– Vi vet at beliggenhet er utrolig viktig for boligkjøpere, og her vil de definitivt finne noe meget tiltrekkende i så måte. Spesielt studenter vil nok finne dette prosjektet attraktivt - fra Tomset er det nemlig gang- og sykkelavstand til både NTNU Gløshaugen, Dragvoll og HiST, og det er gode bussforbindelser, samt egen parkeringsplass i parkeringskjeller. I tillegg er selve leilighetene av en størrelse som er meget passende. Stort og godt, men samtidig ikke så stort at prisen er uoppnåelig for en student eller et ungt par, fastslår Leth-Olsen.

En annen mulighet for den som søker et pent sted å bo i Trondheim, er å bo på et rom selv og så leie ut det andre. Slik får man bo billigere og flottere enn ved å leie enn hybel til 5-6000 kroner per måned.

– Og du har en egen eiendom, hvilket er veldig smart i dagens marked, sier prosjektlederen, og påpeker at også mange i aldersgruppen 50 pluss har kommet med henvendelser om Major Beichmanns Hage.

– Dette er definitivt et prosjekt som passer for flere målgrupper, inviterer hun.

Se på leilighetsvelgeren og finn ditt nye hjem

Nærhet til naturen og alt du trenger

Et annet positivt moment med beliggenheten til Major Beichmanns Hage er nærheten til marka.

– For den turglade er det mange gode vandre-, sykkel-, og skimuligheter i området, blant annet Stokkmarka og Estenstadmarka. Det å bo i så tett på naturen, samtidig som det kun er ti minutter til sentrum av Trondheim med alt byen byr på, blir utrolig flott for de som kjøper bolig her, inviterer Leth-Olsen.

I tillegg har du alt du trenger i hverdagen like i nærheten. Risvollan senter, med dagligvarebutikk, bibliotek, lege, tannlege, frisør og restaurant, ligger rett ved boligene. Det er samtidig kort vei til Nardosenteret med et bredt utvalg av butikker, bakeri, legesenter, apotek, dagligvare, blomsterhandel, kafé, restaurant og mer.

– Det blir definitivt mange fornøyde beboere i Major Beichmanns Hage, fastslår prosjektleder Leth-Olsen, som sier at de sikter mot byggestart til jul, og at boligene skal stå ferdig innen første eller andre kvartal 2018.

Sjekk prosjektet på finn.no